Return to site

Mentorship Program Dinner-Young Innovators Sharing

· News,Activities,Mentorship2017

第二屆(2015-2017年度)【學長計劃】百人結業禮,將於2017年6月24日晚上6時30分,在香港科技園轄下位於九龍塘的創新中心舉行,當中匯聚了城中有潛力的設計公司,也是培育新一代創新、創意的場所,讓舊生委員會各委員、學長與學生們總結兩年的努力,互動和分享成果。

當天6時至6時30分,亦會舉行舊生會2017年會員大會,歡迎各位舊生踴躍參加。

(場地由香港科技園創新中心贊助)

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly